Blog

Czwartek, Kwiecień 30, 2020, 13:05

Waterstofreiniging is een innovatieve behandeling die bestaat uit verschillende fasen, die we aanpassen aan het huidtype, het probleem en natuurlijk contra-indicaties. Deze procedure kan zelfs bij zwangere vrouwen worden uitgevoerd (behalve radiogolven, echografie en d'arsonval)

De behandeling omvat:

Hydrabrasie:

Het is een behandeling die tot doel heeft de huid te reinigen. Het is erg delicaat en veroorzaakt geen irritatie. Er kan ook een speciale kop met microdermabrasie worden gemaakt.

Zuurstofinfusie:

Het is een procedure waarbij actieve stoffen worden geïnjecteerd met medische zuurstof. Zuurstofinfusie is een zeer populaire en populaire behandeling voor cliënten. Het veroorzaakt geen bijwerkingen en veroorzaakt geen irritatie. Het effect na de procedure is onmiddellijk zichtbaar en hangt voornamelijk af van de geïnjecteerde werkzame stof. En dus kunt u de behandeling van bloedvaten voor een droge huid doen, enz.

Bipolaire radiogolven:

Dit zijn hoogfrequente stromen. De stroom bij deze frequentie is mild en veroorzaakt geen irritatie. Dit is een procedure die klanten leuk vinden. Het verzacht rimpels. Het herstelt de elasticiteit van de huid. Het voordeel van dit type behandeling is onmiddellijk zichtbaar effect direct na de procedure.

Mesotherapie :

Dit zijn geluiden met een lage frequentie die niet door het menselijk oor worden gehoord. In de fysische geneeskunde en cosmetologie worden ze al vele jaren gebruikt vanwege hun betrouwbaarheid en effectiviteit in de vorm van het injecteren van actieve stoffen diep in de huid.

Cavitatie peeling:

Het is een manier om de gezichtshuid schoon te maken met een speciale spatelkop die ultrasone technologie gebruikt om de gezichtshuid schoon te maken Koude hamer: Het bestaat uit het koelen van de huid na uitgevoerde procedures om te verzachten. Na het aanbrengen van een koude hamer in de huid worden de haarvaten wijder, wat de opname van alle andere werkzame stoffen verbetert.

D'Arsonval:

Desinfecteert de huid tegen bacteriën, virussen en schimmels. Voorkomt dat er nieuwe vlekken verschijnen.

Professionele cosmetica van Larens, Murier-merken (serum, masker, crème, naaldvrije mesotherapiepreparaten) worden gebruikt voor de behandeling. Behandelingsduur: 50 min-1u 15 min

Price: 70 e


Brak komentarzy.
(*) Pola obowiązkowe
Copyright ©2020 Estetic skin & body, All Rights Reserved.