Blog

Czwartek, Kwiecień 30, 2020, 10:45

Lasertherapie met het gebruik van Nd-YAG Q-geschakelde laser genereren in combinatie met een koolstofmasker, de conventionele koolstof scrub. De behandeling bestaat uit bestraling van een laserstraal op het gezicht van een huid met spleten die eerder is bedekt met een speciale colloïdale koolstofsuspensie. Tijdens de behandeling dringen koolstofdeeltjes door tot de kleinste onregelmatigheden in de huid, holten, poriën en absorberen de energie van laserlicht. Het resultaat is gereinigde en verkleinde poriën van de huid, vermindering van ontsteking, verenigde kleuren, stimulatie van collageenproductie, stimulatie van huidcellen voor reconstructie, stabilisatie van talgafscheiding. Indicaties voor de procedure: vale of ruwe huid erythema, doelwit acne littekens verkleuring van alle soorten alle soorten acne vulgaris mee-eters, puistjes, puistjes en papels vergrote poriën overmatige seborrhea verstoken van elasticiteit van de huid als gevolg van veroudering van de foto huid met tekenen van veroudering kleine rimpels.

Contra-Indicaties:

❌zwangerschap en borstvoeding

❌ frisse kleur

❌suikerziekte

❌ bindweefselziekten

❌kanker, radiotherapie van chemotherapie

❌allergie voor lokale anesthesie, antibioticum of andere toegediende geneesmiddelen

❌ voor de behandeling mag u geen voedingssupplementen nemen die fotosensibiliserende stoffen bevatten (bijv. sint-janskruid, paardenstaart, brandnetel, grote hoeveelheden calendula, camille)

❌De behandeling wordt niet uitgevoerd tijdens en onmiddellijk op antibioticatherapie

❌huid gevoelig voor laserlicht

❌psycho-neurotische stoornissen, ook verslaving aan alcohol en drugs.

Het aantal behandelingen hangt af van het probleem waarmee in worstelen. Van 1 tot 3-5 behandelingen met intervallen van 2-3 weekend


Brak komentarzy.
(*) Pola obowiązkowe
Copyright ©2020 Estetic skin & body, All Rights Reserved.