Blog

Czwartek, Kwiecień 30, 2020, 10:27

Beschrijving van de procedure Permanente make-up is een vorm van ondiepe tatoeage. Het bestaat uit het aanbrengen van kleurstoffen op de huid en het maken van een goede tekening van lippen, ogen of lippen. Tijdens de PMU wordt een speciale, veilige kleurstof ingebracht in de huid met een naald of mes. De behandeling is pijnloos dankzij speciale naalden en techniek.

Hoe lang duurt het effect?

PMU gaat een tot vijf jaar mee op de huid. Afhankelijk van het type pigmentatietechniek dat wordt gebruikt en de kleurstoffen individuele eigenschappen van het lichaam, zet het zich in verschillende snelheden uit. Goed gemaakte permanente make-up verdwijnt langzaam en kan na jaren niet meer volledig worden hersteld. Dit is echter een langdurig proces. Daarom is het, om het effect te vergroten, elke 1,5 tot 2 jaar verfrissen waard.

Procedure voor behandeling

Bij het regenereren van de epidermis moet men hitte, kou, tocht, gebruik van zwembaden, sauna en solarium vermijden en ook gedurende 2 weken geen cosmetische ingrepen in de buurt van de pigmentatieplaats uitvoeren. Breng geen make-up aan op wenkbrauwen, ogen of lippen gedurende minimaal 7 dagen. Na de behandeling is het verboden om te irriteren, de hand aan te raken en af ​​te scheuren van willekeurige korstjes te verwijderen omdat het vlekken en littekens kan veroorzaken en tot infectie kan leiden. Na de behandeling kunt u een slechte inname nemen, maar op voorwaarde dat het behandelingsgebied wordt beschermd met Bepanthen-crème. Gebruik geen zeep, micellaire lotions en andere reinigingsproducten in het gepigmenteerde gebied gedurende 7 dagen,omdat ze kunnen kunnen zijn voor het bindende proces dat moet ondergaan om het pigment in de dermis te stabiliseren. Alleen gekookt water is toegestaan ​​als we bijvoorbeeld wat lippen bevlekken. Als de zwelling van de lippen na de behandeling is, zullen koude kompressen van ijs helpen. Gebruik geen ijs wanneer het behandelingsgebied nog steeds verdoofd is. Na de behandeling eet de mond geen scherpe irriterende gerechten of gekleurde dranken en sauzen. Tussen 2 en 14 dagen na de behandeling kan de kleur erg bleek of minder zichtbaar lijken en de cliënt kan denken dat de procedure niet succesvol was. De echte kleur zal zichtbaar zijn in de volgorde van 2 weekend. In sommige gebieden kan er een defect aan pigment zijn, dan moet dit worden aangevuld. Stel het behandelingsgebied niet bloot aan de zon,zoutchloride of chemicaliën gedurende ten minste 14 dagen. Blootstelling aan UV-stralen kan kleurverandering of vervaging veroorzaken.

Contra-Indicaties:

❌Zwanger en borstvoeding

❌herpes-virus

❌ bacteriële, virale en schimmelveranderingen op de behandelingplaats

❌ psoriatische veranderingen

❌ suikerzikte

❌ gebruik van steroïde en anticoagulantia Fectinfecties en lichte koorts

❌epilepsja

❌ littekens

❌Neigingen voor conjunctivitis.

❌Langdurig gebruik van wimperserum (op de ooglidlijn).

De stadia van het genezen van PMU-Wenkbrauwen.


Brak komentarzy.
(*) Pola obowiązkowe
Copyright ©2020 Estetic skin & body, All Rights Reserved.