Blog

Piątek, Maj 1, 2020, 19:28

BioRePeelCl3

BioRePeelCl3 is een innovatief medisch apparaat dat een tweefasige, gepatenteerde peeling is met een biostimulerend, revitaliserend en natuurlijk peeling effect. Dankzij exfoliërende en keratolytische werking versnelt het de celregeneratie door externe cellen van het stratum corneum te verwijderen met een selectief effect op de binding van corneocytverbindingen. BioRePeelCl3 bestaat uit twee fasen.

De hydrofiele (gele) fase bevat veel ingrediënten zoals:

• 35% trichloorazijnzuur

• lactobionzuur;

• salicylzuur;

• wijnsteenzuur, citroenzuur;

• vitamines: C en B2;

• glycine, proline, hydroxyproline, arginine;

• gamma-aminoboterzuur.

De lipofiele (blauwe) fase bevat squaleen en isopropylmyristaat, die zijn ontworpen om de hydrofiele laag tegen oxidatie te beschermen en de formulering te stabiliseren.

De procedure is niet erg invasief voor de patiënt, het is praktisch pijnloos, alleen bij een gevoelige huid wordt een licht branderig gevoel gevoeld. Deze peeling sluit de dagelijkse activiteiten niet uit en veroorzaakt geen zichtbare peeling van de huid. Het kan het hele jaar door gebruikt worden zonder leeftijdsbeperkingen. Wanneer het preparaat in contact komt met de huid, worden de eiwitten van de buitenste laag van de huid gedenatureerd en wordt de biochemische cascade geactiveerd, wat leidt tot de productie van groeifactoren (PDGF, alpha en beta 1 TGF, VEGF).  

INDICATIES:

• diepe revitalisering van de huid;

• herstel van huidspanning en elasticiteit;

• rimpelvermindering

• egale teint en verkleuring verminderen;

• poriënkrimp;

• seboregulatie en vermindering van overmatige seborrhea;

 

PQ age

De innovatie van de PQ-Age Evolution peeling is dat het diepe stimulatie geeft zonder het oppervlak van de dermis aan te tasten. Dit is een cosmetische ingreep die een soortgelijk effect heeft als mesotherapie. Een gladdere en jongere huid is direct na de procedure zichtbaar. De belangrijkste indicaties zijn hyperpigmentatie en acnelittekens, evenals het opvullen van rimpels, maar het kan over het hele lichaam worden gebruikt - het vermindert zelfs striae! Het is een nieuwe formule die een mengsel is van TCA, kojiczuur en amandelzuur, dat een sterke reactie veroorzaakt in de diepste huidlagen, en het co-enzym Q10 dat erin zit regenereert en antirimpel. PQ AGE Evolution is verrijkt met Komplex Glyne, een synthetisch peptide (DDB) dat spiercontractie remt. Trichloorazijnzuur maakt de huid zichtbaar helderder en gladder, verkleint de poriegrootte, verwijdert verkleuring en kleine littekens en behandelt ook sommige soorten acne vulgaris. Kojiczuur staat bekend om zijn antibacteriële, schimmelwerende en antioxiderende eigenschappen. Beschouwd als een van de meest effectieve stoffen bij de behandeling van pigmentvlekken en chloasma, omdat de werking ervan is gebaseerd op het remmen van de activiteit van tyrosinase - een enzym dat betrokken is bij de synthese van melanine - een eiwit dat de huidskleur bepaalt. Co-enzym Q10 wordt ook wel het jeugdelixer genoemd. Co-enzym Q10 is verantwoordelijk voor de productie en opslag van energie in het lichaam en is van groot belang voor het lichaam. De productie in het lichaam neemt af met de leeftijd, daarom moet het extern worden afgeleverd. "Deze gelscrub is een geweldige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar snelle manieren voor een mooie en gezonde huid. Het kan op elk moment van het jaar worden uitgevoerd, ook in de zomer, zonder risico op fotosensibilisatie. Het is ook geschikt voor een gevoelige huid - bestrijdt imperfecties zonder bijwerkingen. Stimuleert de interne vernieuwing en regenereert de diepste huidlagen op een zeer delicate manier intensief. De huid is zichtbaar verjongd, rimpels zijn vol, verkleuring is verlicht en de huid gloeit al na één behandeling! " - dermatoloog Dr. Iwona Marycz-Langner.

 

FERUL-X

INDICATIES VOOR DE BEHANDELING: DEPIGMENTATIEBEHANDELING OVER VERLICHTING EN ANTI-VEROUDERINGSACTIE RIJPE HUID MET OUDERE MERKEN photoaging ONGEVENDE HUIDSTRUCTUUR GRIJS, LICHT LEREN MET ONGEVENDE KLEUR Vermoeide huid, blootgesteld aan contact met agressief STEDELIJKE FACTOREN EN VERVUILING BEHANDELINGSEFFECTEN: Verhelderen van verkleuringen van verschillende oorsprong. Uitlijning van de huidskleur. Verlichting. Verjonging en elasticiteit en versteviging van de huid. Gladmaken, imperfecties verminderen. Revitalisering, verlichting, versterking. Ferulinezuur - een zeer sterke antioxidant. Het vertraagt ​​het huidverouderingsproces als gevolg van de effecten van externe factoren zoals UV-straling, smog, stress, stimulerende middelen en een onjuist dieet. Het verheldert reeds bestaande verkleuringen en voorkomt door tyrosinanase-activiteit nieuwe pigmentveranderingen. Hydrateert de huid, stimuleert de synthese van collageen en elastine. Tranexaminezuur - heeft uitstekende verhelderende eigenschappen voor huidverkleuringen op hormonale, zon-, inflammatoire en medicijnbasis. Het remt het plasminogeen-reactiesysteem en blokkeert de secretie en ophoping van melanine in de huid. Zacht en veilig voor alle huidtypes, zelfs gevoelig. Het verzacht ontstekingen, vermindert roodheid, helpt bij de strijd tegen rosacea. Vitamine C - stimuleert de aanmaak van collageen, vertraagt ​​verouderingsprocessen, beschermt het DNA, versterkt en regenereert de huid. Egaliseert effectief de huidskleur, vermindert pigmentatiestoornissen, vermindert de neiging tot verbranding en vaatveranderingen, voegt teint toe, beschermt tegen foto- en chronoveroudering, hydrateert optimaal.

Mesopeel Salicylzuur 30%

Chemische peeling voor combinatie, olieachtig, acne, onzuiver of vatbaar voor huidonvolkomenheden.     Ideaal voor het bestrijden van meerdere mee-eters (ook gesloten). Het wordt gebruikt om onvolkomenheden op de huid die vatbaar is voor acne en adolescentie te verminderen of te elimineren. Indicaties: acne vulgaris, gemengde en besmette huid, fotoveroudering, pariëtale keratose (lichaam).

Werking: Verminderde onvolkomenheden (ondiepe verkleuring, fijne rimpels, vergrote poriën, mee-eters, vlekken), verzacht de huid, reguleert de talgafscheiding, de huid krijgt een gezonde kleur, is gespannen en helder. 

Samenstelling: 30% salicylzuu

Mesoestetic Mandelic 50%

De peeling is bedoeld voor de normale en gecombineerde huid, met symptomen van veroudering, onvolkomenheden en pigmentatiestoornissen.   Mesopeel ™ mandelische medische peeling voor optimale penetratie, zichtbare, cumulatieve therapeutische effecten. Bestemd voor de normale en gecombineerde huid, met symptomen van veroudering, onvolkomenheden en pigmentatiestoornissen. Gemaakt om de tekenen van veroudering tegen te gaan, veranderingen in de textuur van de huid, gekenmerkt door verlies van stevigheid. Verenigt de huidskleur, reguleert de talgproductie. Indicaties: Verbetering van de kleur, huidverheldering, fotoveroudering, gladmaken van het huidoppervlak, verminderen van fijne rimpels, verstevigen en het elastischer maken van de huid. pH 1.2 Hydroglycerine-formule Actieve componenten Amandelzuur - behoort tot de groep van alfa-hydroxyzuren (AHA), met exfoliërende, antibacteriële en anti-aging effecten. Het heeft het hoogste molecuulgewicht onder AHA, wat een zachte en veilige werking en zelfs penetratie in de huid garandeert. Amandelzuur is bidirectioneel. Aan de ene kant reguleert het de celvernieuwing, exfolieert het de bovenste lagen van de opperhuid en verbetert het de structuur en kleur van de huid en antirimpel. Aan de andere kant heeft het een sterk antibacterieel en ontstekingsremmend effect, waardoor het de ontsteking van de huid en acne verlicht. Het beïnvloedt de aanmaak van hyaluronzuur in de huid, zorgt voor versteviging en langdurige hydratatie van de huid.   indicaties: intensief exfoliërend effect vermindering van alle tekenen van fotoveroudering en vermindering van chronologische rimpels vermindering van verkleuring, verheldering en gelijkmatige teint intensieve egalisatie van het huidoppervlak sterk antibacterieel en seboregulerend effect vermindering van acne-laesies  


Brak komentarzy.
(*) Pola obowiązkowe
Copyright ©2020 Estetic skin & body, All Rights Reserved.