Blog

Piątek, Maj 1, 2020, 19:04

Nadat de huid is voorbereid, worden automatische micropuncties uitgevoerd met behulp van een steriele, wegwerpbare tip, uitgerust met talloze micronaaldjes. De nauwkeurig geselecteerde injectiediepte in het bereik van 0,5 tot 2,5 mm maakt volledige controle over de procedure mogelijk. Tegelijkertijd wordt een therapeutisch middel geïntroduceerd. De automatische huidprikfunctie die wordt gebruikt in DERMAPEN® verhoogt de effectiviteit van behandelingen door de penetratie van actieve stoffen te vergroten.   Wat zijn de indicaties voor een operatie?   De behandeling wordt gebruikt om het gezicht, de hals, het decolleté en de handen te revitaliseren, te verjongen, de dichtheid van slappe en dunne huid te verbeteren, het gebied rond de ogen te verjongen, rimpels te verminderen en de poriegrootte te verkleinen. De methode wordt ook gebruikt om cellulitis en striae te verminderen. DERMAPEN® levert significante resultaten op bij de behandeling van alopecia en haaruitval, evenals de correctie van acne, postoperatieve en posttraumatische littekens. DERMAPEN® action is voornamelijk gebaseerd op het stimuleren van de huid tot de natuurlijke aanmaak van collageen. Micropuncties zijn een stimulans voor zelfregeneratie van de huid. De resulterende huidmicrotrauma's gebruiken de natuurlijke capaciteiten van het lichaam en het aangeboren vermogen om de huid te herstellen om fysiologisch collageen te induceren. De essentie van DERMAPEN® is het natuurlijke vermogen van het lichaam om weefsels te genezen, opnieuw op te bouwen en te vernieuwen.  

Gezichts-, nek- en decolletébehandelingen:verbetering van hydratatie, stevigheid, huiddichtheid en -tonus, vermindering van verkleuring, vermindering van fijne rimpels, wat leidt tot een verbeterd uiterlijk en verjonging van de huid. Remming van haarverlies, stimulering van haargroei en toename van haardichtheid en -dikte worden ook waargenomen. Er zijn merkbare effecten van het verminderen van cellulair en vetweefsel, die worden verkregen met systematische uitvoering van voortvluchtigen. Het gevoel van ongemak kan gepaard gaan met het inbrengen van de naald.Daarom worden de gebieden die therapie ondergaan ongeveer 30-60 minuten voor de ingreep gesmeerd met verdovende zalf. De automatische huidprikfunctie die in DERMAPEN® wordt gebruikt, vermindert pijn en ongemak voor de patiënt tot een minimum.  

Wat voel je tijdens de procedure?  

Tijdens de procedure kan de patiënt een lichte prik en lichte verbranding voelen.  

Hoe lang duurt de procedure?  

De duur van de procedure is afhankelijk van het aantal therapiegebieden, gemiddeld duurt het ongeveer 30 minuten.

  Wanneer zijn de effecten zichtbaar na de procedure?

  De beste effecten worden verkregen door een reeks behandelingen, hoewel gunstige veranderingen al bij veel mensen zichtbaar zijn na de eerste behandeling. De resultaten van de behandeling duren gemiddeld 6-12 maanden en zijn afhankelijk van de individuele kenmerken van het lichaam, anatomische aandoeningen en levensstijl van de patiënt.

  Hoeveel behandelingen moeten er worden uitgevoerd en hoe vaak moeten ze worden herhaald?

  Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om een ​​reeks behandelingen uit te voeren. Het therapieschema wordt voor elke patiënt afzonderlijk geselecteerd, afhankelijk van de indicaties en het gebruikte preparaat. Meestal bestaat de therapie uit 3 tot 6 behandelingen, uitgevoerd met tussenpozen van één tot twee weken.  

Welke bijwerkingen kunnen na de operatie optreden?

  Direct na de procedure kunnen roodheid en lichte zwelling optreden. Af en toe komen er blauwe plekken of hematoom voor, wat wordt veroorzaakt door schade aan een klein bloedvat wanneer de naald in het weefsel wordt ingebracht. Al deze symptomen zijn onstabiel, voorbijgaand en verdwijnen binnen een paar uur of dagen na de operatie. Na een paar dagen kan er een lichte peeling optreden.  

Wat moet u doen na de procedure?  

Vermijd na de procedure twee weken lang sterk zonlicht (solarium). Gebruik zonnebrandcrème en herstellende middelen die door uw arts zijn aanbevolen.  

Heeft de procedure een speciale voorbereiding nodig?  

De procedure vereist geen speciale voorbereiding. De procedure wordt voorafgegaan door een medisch consult om de juiste voorbereiding op de procedure te selecteren. Een paar dagen voor de operatie mag u geen medicijnen gebruiken die de bloedingstijd verlengen, zoals: aspirine, acard.

  Wat zijn de contra-indicaties voor de procedure?

• zwangerschap en borstvoeding

• lokale huidinfecties,

• auto-immuunziekten,

• neiging om keloïden te ontwikkelen,

• kankerziekten,

• overgevoeligheid voor preparaten voor mesotherapie,

• stollingsstoornissen,

• gebruik van anticoagulantia (bijv. Aspirine).


Brak komentarzy.
(*) Pola obowiązkowe
Copyright ©2020 Estetic skin & body, All Rights Reserved.