Blog

Czwartek, Kwiecień 30, 2020, 22:19

Een zeer effectieve esthetische behandeling die de structuur en stevigheid van de huid verbetert. Het is een minder invasief alternatief voor ablatieve laserbehandelingen met een veel kortere genezingsperiode (1-2 dagen). Deze behandeling maakt gebruik van een combinatie van twee technologieën: radiofrequentie met micropunctie die thermolifting en weefselhermodellering op de behandelplaats veroorzaakt. Met dit concept kunt u veel huidproblemen oplossen, waardoor de stevigheid en spanning van de huid aanzienlijk wordt verbeterd, rimpels, littekens en striae worden geëlimineerd, het oppervlak wordt geëgaliseerd en de huidskleur wordt verbeterd.                            

Hoe verloopt de procedure?

De behandeling bestaat uit het maken van honderden micropuncties met behulp van vergulde dunne micronaaldjes en het doorlaten van stroom die de weefsels verwarmt en de collageenvezels remodelleert. We verkrijgen een 3D-effect dat zowel op de opperhuid werkt via micronaalden als op de dermis door thermolifting. De zogenaamde hitte termolifting veroorzaakt samentrekking van collageenvezels en veroorzaakt ook de vorming van nieuw collageen. Het verdikt en verstevigt de huid en verbetert het uiterlijk van het gezicht (ovaal, hangende wangen), rond de ogen (rimpels), nek, decolleté, handen, borsten, buik, armen (slappe huid, littekens, striae). Zowel de diepte van de lekke banden als de intensiteit van de stroom kunnen worden aangepast door het behandelvermogen aan te passen aan de behandelingsvereisten. Het behandelgebied voor en na de behandeling wordt gekoeld met een speciale kop die het comfort van de behandeling verhoogt.

Wat zijn de indicaties?

- rimpels en fijne lijntjes (ook op moeilijk bereikbare plaatsen: bovenlip, oogleden, onder de ogen)

- huidlift

- slappe huid

- vergrote poriën

- atrofische littekens (ook acne)

- striae  

Wat zijn de contra-indicaties?

❌ zwangerschap, borstvoeding

❌Epilepsie

❌kanker 

❌metalen, siliconenimplantaten direct op de plaats van behandeling

❌ pacemaker 

❌dermatologische huidproblemen

❌ gebruik van botox vóór de behandeling op de behandelplaats

❌hart- en vaatziekten zoals trombose, hemofilie, lage bloedstolling, hypertensie, spataderen (op de plaats van de procedure),

❌ auto-immuunziekten (voorzichtig met jeukende huid van onbekende oorsprong, allergieën, azs)

❌vatbaar voor littekens

Is de procedure pijnlijk?

De behandeling is zeker niet prettig, maar ons apparaat heeft een servomechanisme dat wordt gekenmerkt door zeer soepele naalden en minimale pijnsensaties voor deze technologie. Bovendien koelen we de huid voor en na de procedure om hem te verdoven. Indien nodig gebruiken we verdovende crème.

  Hoe vaak voert u de procedures uit?

Behandelingen mogen niet vaker dan één keer per maand worden uitgevoerd. Het aantal behandelingen hangt af van de individuele diagnose van de artiest, maar is meestal ongeveer 3-5. Na deze serie kunt u behandelingen om de zes maanden uitvoeren om op te frissen en eraan te herinneren.  


Brak komentarzy.
(*) Pola obowiązkowe
Copyright ©2020 Estetic skin & body, All Rights Reserved.